Despre noi

Calea Moinesti nr.34

PHYLAXIA PHARMAROM, de la infiintare si pana in prezent importa, exporta si distribuie medicamente si produse de uz veterinar pentru animale de ferma precum si produse pentru animale de companie pe piata din Romania, Cehia, Slovacia, Republica Moldova, diversificandu-si in permanenta portofoliul. In ultimii doi ani, societatea si-a inceput si distributia de furaje si aditivi furajeri.

Sunt incheiate contracte de exclusivitate pentru importul produselor in Romania, Republica Moldova, Ungaria cu firmele: Belgagri SA Belgia, Lavet Pharmaceuticals Ungaria, Qalian Franta, Dr. Bata Ungaria, Pharma Generics Olanda, Filozoo Italia, Bio-Vet Ungaria, Karizoo Spania, Phylaxia ZRT Ungaria, Cerapharm Austria, ISV Ungaria, Metatox Ungaria, Crhysatox Ungaria. Astfel a fost largita gama de marfuri distribuite cu produse ca: antibiotice, insecticide, produse antiparazitare, rodenticide, dezinfectante, vitamine, accesorii pentru animale de companie. In Romania avem inregistrate produse la Institutul National de Biocide si Agentia Nationala Sanitar Veterinara, antibiotice, produse antiparazitare, rodenticide si insecticide.

Societatea este intr-o permanenta extindere, dorind sa isi diversifice portofoliul de produse, in prezent negociind si cu alti furnizori din Europa, respectiv Italia, Olanda, Spania si Portugalia.
De la infiintare si pana in prezent, societatea noastra activeaza cu precadere in domeniul comercializarii produselor de uz veterinar, axandu-se pe medicamente de uz veterinar, vitamine, premixuri iar din anul 2009 si produse antiparazitare, rodenticide si insecticide.

Societatea noastra are pe piata produse noi, de ultima generatie in materie de cercetare in domeniul farmaciei veterinare, asigurandu-se ca nevoile beneficiarilor nostri sunt pe deplin intelese si satisfacute , avand un atu fata de societatile concurente.

Va facem cunoscut ca SC PHYLAXIA PHARMAROM SRL, cu sediul in Bacau, str. Aprodu Purice nr 11/A, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J04/1314/2004, CUI RO 16610323, este Unic Importator in Romania pentru toate produsele cuprinse in Oferta de preturi valabila pentru anul 2013.

Phylaxia Pharmarom SRL

Director General
Dr. Dan Goanta