Twety One 10 Kg – Azametifos 10%

Comandă acest produs

Insecticid pentru combaterea muştelor în adăposturile pentru animale (grajduri pentru vaci, cai, porcine, păsări de curte…)

Proprietăţi
TWENTY 1 WP este o pudră solubilă în apă pe bază de 10% azametifos, avand ca atractant Z 9 TRICOSENE. Produsul se aplică ca un strat( pelicula), prin pensulare sau pulverizare, având o acţiune rapidă şi de lungă durată (6-8 saptamani).

Indicaţii
Insecticid pentru combaterea muştelor în adăposturile pentru animale (grajduri pentru vaci, cai, porcine, păsări de curte…).
Prin proprietatile sale, Azametifosul poate fi folosit in controlul unei varietati mari de insecte, cum ar fi: muste, furnici, gandaci negri de bucatarie, tantari, Lepisma saccharina (pestisor argintiu), viespi, larve de insecte, Alphitobius diaperinus, etc.

Doză de utilizare
TWENTY 1 WP se foloseşte pe baza unui dozaj de 250g produs pentru o suprafaţă de 100m² – 200m².

Condiţii de utilizare
Este foarte important modul de aplicare precum si locul de aplicare al produsului. Identificati zonele de electie ale mustelor (ferestre, usi, etc.) si aplicati solutia pe aceste suprafete. De asemenea, eficacitatea si remanenta produsului creste daca dilutia se face utilizand apa cu pH usor acid. Acest lucru se poate realiza introducand in apa pentru dilutia produsului o cantitate mica de acidifiant (acid ascorbic, acid citric, acid acetilsalicilic, acid lactic, etc.)

Aplicare prin pensulare
Adăugaţi 500 ml de apă călduţă într-o cutie de 500g de TWENTY 1 WP, amestecaţi bine pentru a obţine o pastă suficient de fluidă pentru a fi aplicată cu o pensulă. Aplicaţi în cel puţin 30 de locuri sub forma unor benzi (spot) de +-20X30 în locurile în care se concentrează muştele, de exemplu suprafeţele însorite, ramele geamurilor, conductele pentru lapte, exteriorul bazinelor, etc. …
Notă : Nu aplicaţi pe pereţi văruiţi sau pe suprafeţele poroase. Nu aplicaţi în apropierea animalelor.

Aplicare prin pulverizare cu solutie concentrata
Amestecati 250 gr TWENTY 1 WP in 2 litri de apa si aplicati solutia pe suprafetele pe care se aseaza mustele, si anume pe ferestre, tavane, partea superioara a suprafetelor peretilor, conductelor, etc.

Aplicare prin pulverizare cu solutie diluata (de contact)
Amestecati 125 gr TWENTY 1 WP in 5 litri de apa si pulverizati solutia pe o suprafata de 100 m². Repetati aplicarea de cate ori este nevoie.

Indicaţii privind pericolele şi recomandări de prudenţă

Poate determina o sensibilizare prin contactul cu pielea. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu mâncaţi, beţi sau fumaţi în timpul utilizării. Păstraţi la distanţă de alimente şi băuturi, inclusiv de cele pentru animale. În urma contactului cu pielea, spălaţi imediat cu apă şi săpun din abundenţă. În caz de indispoziţie, consultaţi un doctor. Purtaţi îmbrăcămintea de protecţie şi mănuşile corespunzătoare.
În timpul fumigaţiilor purtaţi un aparat de respiraţie adecvat. Eliminaţi produsul şi recipientul acestuia ca pe un deşeu periculos. Evitaţi aruncarea în mediul înconjurător. Consultaţi instrucţiunile speciale/fişa cu date de siguranţă. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate produce efecte nefaste pe termen lung pentru mediul acvatic.

Indicaţii privind primul-ajutor
Transportaţi persoana afectată într-un loc ventilat şi aerisit sau în exterior şi protejaţi-o împotriva unei eventuale răciri
În cazul în care suspectaţi o otrăvire chemaţi imediat un doctor.
În caz de contact cu pielea, îndepărtaţi îmbrăcămintea contaminată şi spălaţi intens părţile atinse ale corpului cu apă şi săpun.
În caz de contact cu ochii, clătiţi cu apă curată timp de câteva minute şi chemaţi imediat un medic.
În caz de ingestie, administraţi în mai multe etape cărbune medicinal cu mari cantităţi de apă.
În special, nu încercaţi să determinaţi pacientul să vomite sau să-i introduceţi ceva în gură.

Prescripţii adresate medicului
Inhibitor de colinesterază. Atropina trebuie administrată sub control medical ca antidot. Adulţi: la fiecare 5-10 minute câte 2-4 mg de sulfat de atropină IV sau IM (până la apariţia semnelor de atropinizare)
Copii : între 0,5 şi 2 mg în funcţie de vârstă. Pacientul trebuie să continue tratamentul cu atropină pentru o durată necesară (între 24 şi 48 ore) pentru a evita o intoxicaţie suplimentară datorată unei resorbţii tardive.

Ambalaje goale şi surplus de substanţă
Faceţi ambalajul inutilizabil şi dispuneţi distrugerea acestuia conform prevederilor regionale. Ambalajul nu poate fi, sub nicio formă, reutilizat în alte scopuri. Diluaţi surplusurile de substanţă de circa 10 ori şi aplicaţi-le pe suprafeţele deja tratate urmând indicaţiile de utilizare. Nu contaminaţi iazurile, cursurile de apă, şanţurile cu produsul sau ambalajul gol. Pentru a evita orice surplus de substanţă în urma aplicării, se vor face eforturi pentru a calcula cât mai exact cantitatea de amestec ce trebuie preparată, sau cantitatea ce trebuie preparată, sau cantitatea ce trebuie aplicată, în funcţie de suprafaţa care va fi tratată.

Ne declinăm orice răspundere pentru daunele sau alte efecte dăunătoare directe sau indirecte care ar putea rezulta din transportul stocului, din utilizarea şi modul de aplicare a produselor noastre.

Pudră hidrofilă

Autorizaţie
Conţine: 10% azametifos
BELGAGRI SPRL
Rue du Grand Champ 14
B-5380 Fernelmont

Comanda acest produs

  Numele dvs.

  Adresa de email

  Nume firma

  Telefon

  Alte informatii

  Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.